Back to school

  • Skrevet 18.08.2013
  • Klokken 07:34

På fredag var første skoledag(ja, på en fredag) her i Lowell. Jeg våknet kl. 6, og tok meg en dusj. Jeg hadde egentlig ikke tenkt så mye på skolen, og at det faktisk kom til å skje at jeg skulle begynne på en ny stor skole. Plutselig gikk det hele opp for meg, og jeg følte meg kvalm, helt utslitt og la meg i senga med en klump i halsen. Jeg ville bare sove, i senga mi, i Norge, i starten av juni og være der hvor ferien akuratt skal til å begynne. Men nei, jeg kunne ikke forsvinne, jeg måtte bare ta i bruk smilemusklene, og komme meg ut døra. Det er utrolig mange utvekslingsstudenter, eller generelt nye elever som begynner alene på skolen. Jeg er så heldig at jeg har fått blitt kjent med noen av D.J. sine venner, som kunne kjøre meg til skolen. Når vi kom inn på skolen møtte vi en slagshovedsirkel som leder inn til kantinen, kontorene, og til korridorene, den var helt full av elever, og det var utrolig bråkete. Jeg ble faktisk helt stressa av å stå der inne og vente på at dørene til korridorene skulle åpnes. Jeg ble følgt til døra til første time (eller noe jeg trodde var min første time) med etter halve timen var over merket jeg at jeg hadde havnet feil. (Selvfølgelig). En jente fra fotballlaget følgte meg til riktig klasserom, og siden jeg er fra Norge kunne læreren min tilgi meg for å være sein. Jeg må bare si til alle kommende utvekslingsstudenter: Bare vær åpen, og begynn på sport. På fredager har vi alle fagene på en dag, og jeg visste hvem folk var i nesten alle klassene mine uten om en. Dessuten ble jeg litt imponert over meg selv når jeg turde å bare gå bort å snakke med folk, og sitte meg ned med folk jeg ikke kjenner. Så første skoledag gikk med andre ord greit, når det kommer til det sosiale. Når vi derimot snakker faglig, så er jeg litt mer usikker. Jeg synes det er så utrolig mange kompliserte fagord, som jeg ikke forstår, og her er det ikke lov å reise hånden mens læreren snakker, og jeg glemmer hva jeg skal si når de er ferdig. Så ja, jeg tror jeg kommer til å slite litt med småting. 
På skolen ber de sånn Amerika bønn før de starter, og det kommer et biiip på høytalerene når folk får gå ut fra klasserommet. Når vi er ute har vi kun 5 minutter på å komme oss til neste klasserom, altså ingen tid til å komme til skapet. Skolen er formet som en stor sirkel, og det skal egentlig være lett å komme seg rundt, men jeg er helt sikker på at jeg ville vært lost uten hjelp der. Lunchen var helt utrolig stressende, den er delt opp i tre, og vi har aalt for liten tid. Jeg kom frem til kassen i kafeteriaen når timen skulle starte igjen. (Den nederste delen er litt random, men om noen skulle lure)

Etter skolen var det rett på trening. Vi sprang en og en halv mile (den engelske milen, ikke norske), og trente i over en time etterpå. Jeg var rett og slett utslitt. Etter trening kjørte vi til en av jentene på laget hvor vi spiste og koste oss. Det er helt sykt hvor mye de spiser her, og nesten alt er usunnt. Skjønner nesten ikke at det finnes tynne mennesker her. På kvelden dro meg og Stephanie til Morgen (to av jentene på laget) hvor vi bakte cupcakes, og soov over. My first american sleepover :-) 

#utveksling


Lurer du på noe? Just ask.


kommentarer: 6
Kamilla Gilje

18.08.2013 kl.09:24

Ååå såå bra at alt gikk fint!! I told you it would!

E så spennende å lese om alt! Blei så glad nå:)!

Tante Bethy

18.08.2013 kl.10:35

He he du e så flinke :-) kjempestolt av deg :-) høres ut som du finner venner fort, og det er bra.

18.08.2013 kl.18:53

Så gøy å følge deg Linn! :-)

Du e jammen tøffe!

Klem fra tante Mona ;)

18.08.2013 kl.23:44

Hei Linn kjekt å høre at du koser deg og at du trives.veldig kjekt å lese hvordan du har det :-) litt tøft men då e du jo en veldig tøff jente og da.klem fra Tante Randi

Henriette

19.08.2013 kl.02:29

Skole kommer til å være sykt uvant i starten kan jeg tenkte meg men du vender deg til det snart!! Utrolig bra å lese at du får deg venner og koser deg der nedi <33 lykke til videre lille klomp missu !

Linn

22.08.2013 kl.02:11

Henriette: ååhh, takk henrietten miiin :-* miss yoou tooo!!!

Legg igjen en kommentar

LINN HØLLAND

Jeg er en eventyrlysten jente på 17 år. På bloggen kan du følge meg på min reise til Amerika, hvor jeg tilbringer skoleåret 2013-14. Jeg befinner meg i lille Lowell, som du ikke har hørt om, i staten Indiana. enjoy
hits